Monday, July 25, 2011

ahmad zulhilmi

awak , kalaulah saya ade kekuatan untuk tunjukkan betapa besarnya cinta saya kat awak ,saya na tunjuk sgt-2 . . saya na sgt awak tahu cinta saya bukan setakat kat bibir , bukan setakat taip I LOVE YOU , bukan setakat menaip di blog , tp semuanya dari hati saya yg ikhlas dalam hubungan nie . . 
awak , kalaulah awak tahu betapa saya hargai setiap detik bersama awak , kalaulah awak tahu betapa bermakna masa-2 yg saya habiskan bersama awk , alangkah seronoknya saya . . na saja saya jerit sekuat hati saya , yg awak dapat baca perasaan saya pada awak . . 
awak , bila tgk laut , saya rindukan saat jalan-2 dgn awak kat laut tue . . awak tahu ta time tue saya happy gila . .  awak tahu ta saya tenang dengan awak saat tue . . awak tahu ta ??
kalaulah dunia nie bg peluang untuk jerit sekuat hati , na saja saya jerit nama awak . . 
seronoknya sebab ada awak dalam hidup saya . .
terima kasih Tuhan sebab masih izinkan awak hadir untuk saya , gembirakan saya . . 
saya hargai setiap apa yang berlaku . . 
semuanya kerana awak . . 
awak . . . sebab sayangkan awak , saya selalu cemburu awak rapat dgn perempuan lain . . bukan saya saja gedik-2 na awak pujuk saya , tp saya terlampau takot kehilangan awak . .
saya percaya awak sayangkan saya , tp saya ta tahu masa akan dtg macam mana . . 
kalau lah awak tahu , betapa takotnya saya kehilangan awak , yg sekarang sentiasa buat saya rasa sempurna bila dgn awk . . ta mahu sgt hilang awak . . ;(

awak , hanya dari awak saya berharap , jagalah hubungan kita baik-2 ,dan sentiasalah doakan hubungan kita dan kesejahteraan org tua kita . . moga-2 dieorang restukan hubungan kita . . 
29/9/11 nie kita genap setahun awak . . 
saya tunggu detik dan saat tue , untuk kekal terus bersama awak . . 
selagi saya hidup , saya janji saya akan buat yg terbaik . . 
hanya tuhan yg paling layak tentukan jalan hidup kita akan datang , yg penting sentiasalah ingat Dia , berdoa pada Dia , minta yg terbaik untuk kita . . 
semoga diakhirnya nanti , kita dapat bersama-2 untuk selamanya . . INSYAALLAH :)

No comments:

Post a Comment