Thursday, March 31, 2011

happy april fool day


salam semua . . selamat menyambut bulan baru ya iaitu bulan april . . 
haha bulan 4 ni la bulan paling best kalau kena kan org , knp erk ??
 dulu time sekolah mmg best sambut benda nie . . 
ade je nak kna kan org ^^
HAHAHA . . 

salam 1 malaysia ^^

i LOVE my blog


selamat malam sume , korang ta tdow lg ke . . 
haha jgn ikot lanie, lanie kalu da duduk depan lappy , mmg ta tentu masa tido nye . . 
heee malam nie lanie na citer kan yg lanie sayang blog lanie sgt2 . . 
hari2 lanie akan usha blog lanie . . 
mungkin la pada korg sume , blog lanie ta secantik blog korang ,tp pada lanie , nie lah segalanya . . 
tempat lanie luakan isi hati lanie . . 
sume nya ada kat sini . . 
blog nie bermakna sgt pd lanie . . 
ta sia2 lanie buat blog nie . . 
tahu tak , sejak kenal Oppa , lanie baru berjinak2 dgn blog nie . . 
rasanya byk kisah tentang dia yg bermakna pd lanie . . thats y lah terciptanya blog nie . . 
semata2 untuk dia :)

hehehe . . ok la . .selamat malam dan selamat bermimpi yg indah2 ^^
assalamulaikum . . 


dia yg TERcomel


alalala . . comelnya dia . . 


comel sgt ^^


i want this PANDA !!!
please . . please . . please !!

1/4/2011 yg ku tunggu2 ^^


ya allah , hari demi hari berlalu . . terasa agak lambat sekali . . 
tapi pejam celik pejam celik . . esok dah pun hari jumaat . . 
kau je yg tahu betapa HAPPY nya aku saat nie . . 
tak sabar nak balek ke Subang . . 
i REALLY miss my FAMILY !!!
dan jadual yg aku tetapkan ialah pulang ke Shah Alam semula pd pg Selasa 5/4
yeyey !!

Wednesday, March 30, 2011

ngantok tp ta ngantok . .

chatting kat email , layan jugak nie :)
mood: na tidow , tp ta bole tdow  ..

i miss ahmad zulhilmi ibrahim

Ya Allah , aku tak na menangis malam nie . . knp sgt sebak hati aku saat nie . . 

MOOD : mao tidow lepas solat isyak
SAYS : masih belum makan ape2 .. but i need to sleep !

sad


im so sad rite now :(
i miss him so much . . 
knp terasa hari nie sgt jauh dgn dia . . 


selera makan down :(

assalamualaikum . . selamat malam semua :)
kat sini lanie na ceritakan tentang mood makan lanie . . lanie ta tahu kenapa susah lanie na makan sekrg , alhamdulillah duit ade, mak kirim kan . . masih bole beli makanan . . tp lanie ta tahu lanie na beli makanan ape . . padahal bukan jaoh sgt pn kalu na ikotkan na g beli makanan tue, bawah tue je ha . . hmmmm kalau mkn pn sekali sehari , tue pn bnda yg ta kyg lgsung . . semalam lanie just makan mihun gorg time lepak ngn oppa jap , then malam mkn roti yg buat kat kitchn . . hari nie plak lanie cuma mkn roti time pg dan ptg td . . smpai skrg ta mkn ape2 yg berat lg . . hmmm act, lanie rasa lanie rindu kan masakan mak n ayah . . :(
bila lanie tgk adeq on9, msty lanie tye mak or ayah masak ape . . . hurm lanie na balik subang sgt2 . . lambat nya na tggu hari jumaat nie :(

Monday, March 28, 2011

macam setan lah !

KAU buat orang ta pe , ORANG buat ko ta bole !! haha ape punye perangai seyh ko nie . . da menyampah plak aku kat ko nie . . baru aku tahu la ko mcm tue , selama nie ta tahu pn . . TEROK2 !! sori TERRRmenyampah plak Enhanced by Smiley Central

sori gendot !

''Epul , im sory ! susah sgt na jmpe ko skrg , aku mngelak je . ta pela , ko simpan la dulu wire whisk aku tue , aku ta ada masa lg na ambik benda tue . . HAHAHA , dpt mngelak dari jumpe ko . . best wooo !!! ''

seronok / sedeh :) :(

haiii lanie rasa macm lame da ta update blog .. hee .. blog hari nie lanie na ceritakan pasal smlm dan kemarin(sabtu ahad) yg sgt best bg lanie . . first time dalam hidup lanie buat partime kat hotel (hilton hotel). . partime banquet je . . hari sabtu hari tue lanie first time keja situ , ade function untk pelancaran sensodyne . . chinese style . . agak kaku jgk . .lanie just follow je partner lanie . . lastly , lanie dpt buat sendiri . . blek lebih kurg pukul 2pg . . wah . . ta penat lagi tue , tp ary ahad plak ade wedding BESAR PUNYE ! wedding anak dato . . lanie jage 3 table n lanie dpt  partner ngn budak name Amy , haha sempat plak lanie kena bahan . . hanie , sase n member2 lain kata lanie dpt la lepas rindu kat Amy (oppa) . . hahaha . . sengal seyh . . alhamdulillah ,3 meja lanie ngn amy jaga, dato2 n datin2 KOTT , ta cerewet lgsung , sym n sweet je . . senang kerja semlm . . tp agak penat sbb terpaksa berkejar untuk hantar mknan . . heee

PLAN BARU TA JADI : baru ingat mgu nie na g keja lagi . . tp tadi baru alang(makcik) call , tye ta na balek ke tgk Opah , Opah mcm mmg sakit da, makan pn na kena suap , minum pn kena pegang kan . . na nangis je rasa . . da sampai masa kott KAMI2 jage dia , dulu2 dia jage KAMI2 . .hmm ta jadi kott g keja lg mgu nie . . abaikan la dulu , yg tue bila2 pn bole . . Opah lanie lg penting :)

DOA : ya allah , semoga Engkau kuatkan hati kami dalam memberi sepenuh perhatian pada dia . . hindarkanlah dari segala sifat marah dan benci . . Amin . . . .

Friday, March 25, 2011

alhamdulillah :)

ya Allah , alhamdulillah , sedikit demi sedikit kau makbulkan doaKu . . betapa besarNya kebesaranMu ya Allah . .

Thursday, March 24, 2011

i miss you !

sayang , saya sgt merindui awak saat nie . . 
maafkan saya jika saat nie saya agak jauh dr awak . . 
belum masanya lagi saya rasa saya na topup . . 
saya harap awak tak lupakan saya kat sini . . 
kat sini , saya ta pernah lupakan awak tau . .
walau hanya satu dua je msg dr saya , tue bukannya tanda saya tak sayang kan awak . . 
INGAT tue !!!
lagi beberapa hari je hubungan kita na genap 6 bulan . . Enhanced by Smiley Central
eh betul ke ????
hehehehehe . . macam betul je Enhanced by Smiley Central

i MISS you so MUCH muncet !!!

hantu ke ????

pelik, pelik dan memang pelik . . 
siapa lelaki yg selalu call lanie tue . . 
CERITA BERMULA : mmg la lanie ade member nama Eddi , kdg2 slalu jugak msg . . tue pn bila lanie rajin na msg la . . 
pas tue td tgh2 lepak ngn member2 td , no office from k.l call lanie . . mmg slalu no tue call, tye pasal lanie . .
memang lanie ingatkan tue Eddi . . lanie yakin teramat yakin, tue lanie borak2 cm da pnh kenal je . . 
tgh2 borak time dye call tue , dye kata nty2 je la dye call blek sbb bising . .lanie kata oke je . . 
pastue lanie mcg Eddi suruh call blek . . tbe2 Eddi balas "huhh !! call balik??" . . lanie kata "ye la , tadi kn kita baru borak2" . . Eddi bls mcg lanie dgn blur . . dia ta tahu pape pn . . lanie tanya sumenya dye ta tahu . . abis tue yg slalu call lanie tue sape ??? lanie ckp dgn org yg lanie ta knl ke slame nie ???
lanie sgt tertanya2 siapa lelaki tue , knp lanie ta knl dye .
kalu betul bkn Eddi , hantu ke ????
hari tue masa teman Eddi g bangi jumpa akak dye , no office tue call . . time tue plak lanie tgl dlm keta. Eddi da trun jmpe akak dye . bila Eddi da dkt na smpai kat kreta , no tue call tbe2. lanie pelik n terkejut .Eddi ada dgn lanie, tp no tue tgh msuk line hp lanie ,  tp lanie bia je , ta rasa na jawab . takot . ta tahu knp . hmmm
lanie masih tertunggu2 dye call lg . . tp tak call2 pn . .da la gne no office . . K.L plak . . 
cm ne lanie na cr dye . . 
hope sgt dye call lg besok , na tanya betul2 siapa dye . . 
SAYA TA NA KAWAN DENGAN HANTU !!!
dan SAYA TA ADA SECRET ADMIRER :))

masalah saya bukan masalah org lain .


masa berlalu dan terus berlalu . . 
dugaan pula datang dan terus datang . . 
Ya Allah , tidak terlintas difikiran aku untuk menyusahkan sesiapa atas dugaan yg Kau berikan padaku . .
niatku hanya satu, iaitu sabar dan terus sabar dalam diam . .
biarkanlah aku susah dengan masalah ku ,dan janganlah ade orang lain timbul untuk susah bersamaku . . 
biarkanlah aku hadapi semuanya bersama sujudku padaMu . . 
ku panjatkan doaKu , dan aku tahu Kau sedang mendengar segala rintihan hambaMu ini . .
pasti ada hikmah disebalik segala dugaan Mu . . 
aku yakin . . 


Wednesday, March 23, 2011

dugaan lagi . .

Tuhanku , dapatkah aku menyambut ulang tahun Ahmad Zulhilmi pd 29/4 nie ???? 
permudahkanlah segala urusan aku Ya Allah . . 

P/S : sayang , maafkan bi kalau bi ta dpt sambut birthday syg . . . kalau betul2 ta dpt sambut tarikh birthday syg tue , bi akan cari tarikh lain . . bi akan cuba . . :'(

tenang .

ya allah , semalam adalah hari yg sgt sedih untuk aku hadapi . . terlampau byk masalah sekrg . . tapi , aku akan cuba tenang . . walau aku tahu , hati aku sgt ta tenang sekrg nie . . kpd-Mu shj aku dpt memohon dan mengadu . . tidak henti2 doa dalam hati nie semoga dipermudahkan segala urusan . . aku yakin , Engkau tidak memberi dugaan lebih dari kemampuan hamba-Mu . . aku cuba tenang sekrg ya Allah . . hanya Engkau yg tahu setiap dan segala masalah aku . . 

BERITA TAK MENARIK ! : smlm jumpa dgn alang sekejap kat giant . berborak sekjap ,alang buka cite . katanya Opah da mula ta ingt . . Nyanyuk . . huh . . na menangis rasanya dgr sume tue . . dr kecik smpai besar , dye ta pernh jauh dr lanie . . dr dye sihat smpai dye da mula sakit2 , keluarga lanie, makcik lanie , sentiasa ada dgn dye . . lanie n adik beradik besar depan mata dye . . rumah kitaorg dgn dye pn ta jauh . . ta sgp lanie dgr if satu hari nti dye tanya sape lanie . . bila lanie da tahu dye mcm tue, lanie ta sgp na habiskan masa lanie dgn dye . . ta sgp na ade ape2 memori dgn dye . . risau bila dye da ta de nty ,lanie ta dpt lupakan dye . . dr kecik smpai besr dye jaga lanie , lanie kecik2 ta rpat lgsung dgn mak , ta na tdow pn kat uma mak . . sntiasa nak dgn Opah . bila tahu Opah da mula lupa2 macam tue , lanie sgt2 sedih . . tapi lanie tahu , org da tua mmg mcmtue . . . semoga kami sekeluarga sabar untuk menjaga dia . . 


hmm selain dr nie, byk lg masalahnya . . tp lanie lebih selesa untuk simpan sendiri dalam hati . . semoga lanie tenang untuk hadapi apa je dugaan yg dtg . . mungkin dr air muka , lanie happy . . tp hati tuhan je tahu . .
 " coverkan setiap masalah , asalkan org lain happy . . "
hanya mampu menangis seorang diri :'(

Monday, March 21, 2011

KITA INSAN BIASA


Andainya dapat kuulang semula
Suatu zaman yang bernama remaja
Akan terpelihara segala milikku
Hanya buatmu...

Lautan mana yang tidak bergelombang
Bumi yang mana tidak ditimpa hujan
Aku sepertimu ada waktu diburu
Oleh dosa-dosa masa yang lalu...

Diriku mawar pudar warna
Tiada lagi yang istimewa
Dapat dipersembahkan
Menjadi satu lambang sucinya percintaan

Usah lagi kita persoalkan
Keterlanjuran di masa nan silam
Kusedia terima dirimu seadanya
Kita insan biasa...


Saturday, March 19, 2011

i love my relationship !!


Muncet , awak tgk lah . . comelnya awak nie . . 
mane ade ?? haha awak nie buta lah ! tp saya ta buta taw . . 
saya tgk awak comel sgt . . =)
hmm , saya boring lah . . saya rindu awak , tue yg saya edit gambar KITA . . 
u know dear ?? i really LOVE u !!
hmm sapapun awak Muncet , saya terima awak seadanya . . 
betul !!
ta tipu =)

OPPA & BI
forever . . . . . . . INSYAALLAH !!


sgt2 comel !!

PANDA Baby playing with Mam, Run & Fall, Aihin 愛浜 双子パンダ

 sangat2 comel !!

Sneezing Panda < i love u>

Thursday, March 17, 2011

i LOVE panda :)











sangat2 teringin nak bela panda . . 
na ade panda . . 
binatang yang sangat comel , gemuk , tembam . . ngeeee =.='
bila bole dpt nie . . 
i want PANDA !!!!!

bertahan kerana cinta



morning semua . . lanie na cerita somethg nie . . semalam rasanya macam mimpi pun ada . . ta tau lah kenapa baran sgt jadinya bila tgk status Muncet . . sakitnya hati nie . . act lanie faham la kalau dia bosan sbb lanie ta msg . . tp lanie na buat mcm mana , kredit lanie habis . ingt mmg na tpup ptg tue . . tp sblm tue dia da post somethig yg bukan2 plak kat FB dye. . booring la, da mcm single la . . =.=' . . mao lanie ta baran ptg smlm . . nmpk mcm slah lanie semua tue , Muncet tue yg ta try lgsung call lanie tye khabr lanie , tbe2 mcm tue . . lanie pn ta tahu la knp feel benci gila la kat dye ptg smlm, ta pasal2 trfikir na lepaskan dye . . Ya Allah , time tue smua janji2 lanie, kenangan lanie ngn dye semua lanie lupakan . . =.=' ta fikir apa dah , dye call langsung lanie ta jawab , mcg pn lanie mls na balas . . bila dok easy2 tgk tv , tringat semua kenangan ngan dye, wajah dye, senyum dye , ohh man rindu giler plak rasanya . . trasa na balas msg dye . . sokey , lanie da maafkan dye . . salah dye ta besar pun . . cuma hati lanie sakit je bace status dye ptg smlm . . now alhamdulillah ,lanie still trima dye mcm dulu . . lanie ta sgp hilang lelaki sebaik dye . . kalau dye sanggup terima lanie seadanya , ta kanlah kesalahan dye yg kecik tue pn lanie ta bole maafkan . . betul ta ?? :)

MUNCET:maafkan bi ye sayang . . maaf sbb bi angin sgt semalam . . hakikatnya bi ta sgp kehilangan Muncet bi ni . . i realy love you dear !!!


Tuesday, March 15, 2011

sembang petang :)


haiii sekarang nie da ptg kan . . da pukul 4 ptg . . lanie still belom mndi . . hehehe KANTOI . . mls na mndi . . kul 5 jap lg bru mandi la . . nie makan pn belom lg :)
sebenarnya bukn nie yg lanie na critakan kat cini . . lanie cuma na critakan yang lanie da puas bercinta cara orang bodoh . . ta bole na kawan ngn boy la . . ape la . . sume na kena ikot ckp dia . . now alhamdulillah , myMUNCET bukan lelaki mcm tue . . he does not dominate . . so lanie enjoy couple dgn dye . . diulangi , enjoy ! HAHA enjoy mcm ne yg korg fikir ? bukn lah . . lanie ta kuar g mne2 dgn boy laen pn oke ! kalu lanie kuar pn lanie bgtwu dia . . dulu2 adelah jgk , ta bgtwu , tp tue mse mula2 couple dulu . ta reti pn na jujur , tp bila da kenal dia lame skit , rasa tggungjawab tue muncul plak . . kalu lanie majuk , dia pujuk , kalu dia majuk , lanie ta pujuk pn :P
HAHA
pujuk lah kot . . sikit2 . . ngeeee ^^
berbalik kepada jujur td, mmg now lanie da jujur mcm2 pasal lanie kt dia . . 
i dont like to be self others . . 
n lanie nak dia terima diri lanie seadanya . . 




cinta adalah sesuatu yang berharga dan tidak semua orang bertuah mendapatkannya . .
dan oleh kerana itu jugalah aku cuba untuk menghargai dia , 
selagi dirinya itu mampu untuk aku miliki .
aku janji dengan segala kekuatan yang ada, aku akan cuba pertahankan cinta aku .
aku percaya , tiada satu pun cinta tanpa dugaanNya .
aku akan tempuhi segala dugaan itu dengan sabar . 
aku menerima dia dengan hati yang ikhlas , dan aku juga tahu nilai cinta dia pada aku .
aku tahu dia juga sayang dan ikhlas terima aku .
semuanya aku tahu .
dialah insan pertama yang buat diri aku rasa amat dihargai . 
terima kasih Tuhan atas kurniaanMu . . 

Monday, March 14, 2011

Sunday, March 13, 2011

ade aku kesah !!

huh  , mls na peduli prasaan orang dah . . prasaan aku pn orang ta penah nak kesah . . baik aku buat hal aku sendiri .. malas ambik tahu ape da pasal orang laen . . jage hati sendiri lebih baik dari jage hati orang !! kalu skit aku tahu na ubat , kalu hati org , mne aku na tahu  , buat baik pn ta kena, buat jahat lg la susah . . adoiii . . shit !

Saturday, March 12, 2011

jatuh hati :)




-Pancake-



-daichi harashima-


semalam lanie bosan sgt .. then lanie tekan2 channel .. pastu tertarik na tgk TV3 .. movie The trail of the Panda :)
movie tahun 2009 . . pelakon kecil tue bernama Lu Yang . .  panda tue plak diberi nama Pancake . . huu sgt2 comel . . betol2 jinak . . ingat kan panda tue just animation je . . rupanya movie nie dilakonkan kat tempat tinggal panda tue . .betol2 jinak !! paling sedeh bila Lu Yang terpaksa lepaskan panda tue semula kat mak dia .. coz panda tue terpisah ngn mak dia . . tp betol la kan . . bila kita ingat orang , orang akan ingat kita , sbb tue dia dtg jmpe kita . . cm tue jgk kisah Lu Yang ngn Pancake . . hari2 Lu Yang sedeh n ingt Pancake , akhirnya Pancake dtg jmpe Lu Yang . . hehee Pancake yang comel !!!!! jatuh hati sgt la :)

belom betol2 sihat

haii . . msuk hari nie da hampir hari kelima lanie selsema .. masih blm baik . . kpala pn still pning2 lg .. nth knp . . tekak pn pedih .. btok plak . lps operation hari tue , susa na dpt demam smpai cm nie . . tp kali nie still ta baik2 jgk . . na tdow pn susa .. lanie msty kena sihat .. training da dkt :'(

Thursday, March 10, 2011


terima kasih cinta . . 
terima kasih tuhan . . 
kerana hadirkan insan ini dalam hidupku . . 
seorang insan  yang sangat memahami . . 
aku tidak cantik , tidak kaya , tapi . . . . . 
aku bersyukur kerana dia terima apa adanya aku . .
sifat penyayangnya membuat aku rasa hidupku telampau bahagia . .
aku da semakin jao dari lelaki-lelaki yang panas baran . . 
bersama dia aku rasa dihargai . . 
dia sentiasa ceria bila ada bersama aku . . 
senyuman dia , lawak dia . . sentiasa hiburkan aku . . 
tapi kadang-kadang bila mood aku ta okey , 
slalu je aku buat dia sedeh n mara . . 
kadang-kadang juga aku saja buat macam tue . . 
tapi dia sentiasa sabar dengan aku . . sentiasa buat aku happy . .
macam mana na hilang sayang aku pada dia kalau dia sentiasa macam tue . .
ta pernah aku ingin untuk kehilangan dia . . 
hanya dia satu-satunya kekasih aku  . . .
chi muncet aku . .

only you Ahmad Zulhilmi Bin Ibrahim

suka edit gambar











Tuesday, March 8, 2011

ta sihat

pagi nie lanie rasa ta sihat sgt . . selsema penig dan pedih tekak menyerang . . aduh , sgt ta slesa rasanya . . kalu ada training mmg lanie ta dpt g . . naseb baek ta de . . cmpetition tu tunda 20 hari bulan. so bila dpt lanie cuti nie ? hmmm . . lanie rindu na makan mak masak . . tolong la fhm :(
nie ape punca sakit2 nie pn ta twu la . .

miss him sgt2 :(

lanie rindu kan oppa sgt2 . . cuti da dekat . . msty ta dpt jmpe dye . . lanie na jmpe dye sgt hari tue , cmpai gado2 nan dye sbb dye da blek dulu ta bgtwu lanie ..  hurm :(
akhir2 nie bertmbh2 rindu kat dye . . lanie ta twu knp feel lain la kat dye . . mls da na mara n pk bukan2 pasl dye . . kalu lanie fkir , nty lanie yg skit hati , pas nie sakit hati pn kena buat2 cool jgk . . janji :)

i love him so much !!!!
ahmad zulhilmi bin ibrahim

Friday, March 4, 2011

kan best kalu betol2 . . nie mimpi je :(

time tidur semalam , lanie mimpi benda yg lanie ta sangka . . mak yakinkan ayah izinkan lanie tunang dgn Oppa . . ayah kata boleh tp muda sgt lagi . study pn ta habis lg . pastue .. lanie ta ingt da pe jadi . . tp lanie happy sgt2 . . kalau la sume tue betul . . seronoknya :)

beberapa minggu yang bizi :/

salam . . dari dua minggu lepas sampai minggu ni , hari2 lanie lalui dengan hari yg sgt penat . . tp lanie ta menyesal ngn sume nie . . lanie yg pilih untuk teruskan . . exam dan training competation dlm 1 masa . . mmg trlampau penat . . tp seronok . . dlm training tue lanie dpt blajar byk bnda yg ta akan lanie dlm kels2 kitchn yg biasa . . lanie bersyukur , dlm 1500 student DSKU, lanie antra 8 org yg terpilih untuk competation tue .tp antara 8 org nie, hanya 4 org yg teruskn termasuk lanie . yg lain da trik diri . jd lanie ta na lepaskan peluang yg da dpt . lanie akan usaha . . biar la pnt pun , yang penting is pengalaman . . bukn senang na dpt peluang cm nie . . 12/3 nie final for competation tue . . da dekat da kn . .lepas exam isnin depan nie , lanie mgkin jarang ada masa da .. terpksa praktis byk bnda kt kitchn nty . . lanie harap2 lanie dapat lalui hari2 yg bizi nty dgn happy . . lanie na mntk maaf kan OPPa yg lanie syg sgt tue . . kalau lanie jrg ade masa . . lanie ta pnh lupakan dia . . :)

ERTI PERSAHABATAN


mengenali seseorang itu, kadang kala membuat kita ketawa , mengenali seseorang itu juga kadangkala membuat kita mengalirkan air mata . sesungguhnya mengenali seseorang itu mampu memberi kita sejuta rasa marah ,sedih,gembira , sayang dan rindu . tapi sedarilah kita , mengenali seseorang itu sebenarnya adalah 1 Anugerah. biarpun hadirnya hanya seketika & sekadar teman  sementara  , bersyukurlah dengan kehadirannya . kerana barangkali melaluinya kita mengerti apa itu erti persahatan :)

Tuesday, March 1, 2011

aku rindu kat ko kawan :(

kawan , bila aku duduk sorg2 . . aku ta tahu knp tibe2 je ko dtg dlm fikirn aku . . ko ingt ta mlm last kita jumpe hari tue . . ko gedik giler lah . . suka ikut cara aku . . ko cm sengal je . . lpas tue , ko suka buat muka comel ko tue . . bila aku ckp ko comel , ko touching . . HAHA poyo nye ko nie . . mlm tue happy sgt . . aku dpt tgk ko syum , ktawa n sedeh dpn aku . . ta sgke plak itu hari terakhir persahabatn kita . . mungkin kau ta pergi selamanya dri dunia nie , tapi ko da g slamanya dri hidop aku . . sumpah doe , aku rindu giler kat ko . . walau ko da g dari aku , tp aku masih bersyukur sbb aku smpat jadi shabat ko saat ko perlukan aku malm tue . . time ko tgh sedeh tue , ak na ngis dgn ko , tp ko mara aku . .  ak tahan je . . hari nie aku da faham , sebuah kenangan tue sgt penting sbb itu yang menggantikan segalanya . . dalam diam pun aku bole tersenyum . . semuanya sbb KENANGAN . . kenangan tue mengajar aku erti segalanya . . lpas nie aku kena berhati2 . . semoga sahabatku tidak pergi dari aku kerana hanya seorang perempuan . . . hmmmm aku faham dye awek ko . . tp kalau dia baik . . kenapa dari sebelum aku knl ko lg dye mmg da ta na lgsung layan ko . . bila dye tahu aku kawan ngn ko , aku yg ditudh rosakkan hubungn korang . . ntah ape semua nie kn . . ta faham aku . . tp aku mals na ckp byk2 . . aku cuba lupakan ko tp ta dpt lupakn kenangn dgn ko KAWAN :'(