Friday, March 2, 2012

rindu awak

awak , sumpah saya rindukan awak sangat-2 . . saya sunyi kat sini tak de awak . . saya faham awak kat sana happy sekarang kan . awak nak sangat gi sana , sekrang awak da sampai sana , mesti awak layan dunia awak kat sana kan . ok2 . tapela . saya ta tahu bila kita boleh contact sama-2 . saya rasa ada sesuatu yang pisahkan kita sampai saya ta tahu macam mana nak berhubung dgn awak . *menangis 
dah tentu-2 banyak tempat awak berjalan ,saya kat sini pulak macam patah kaki . ta tahu da na buat apa . 
24jam ingat awak . asyik pk apa yang tengah awak buat sekarang . sunyi sgt saya rasa awak . tuhan je tahu cam ne hati saya sekarang . ta tenang langsung . ade sesuatu yang pisahkan kita !!! cam ne saya na contact awak ???
awak mesti rasa saya ni ggu awak kan . awak na jln pun ta senang , na kena bagitahu saya . . saya mintak maaf . saya cuma risaukan awak , sbb tu kalau awak rasa ada masa , saya hrap awk dpt bgtahu keadaan awak skrg . 
ta tahu kat siapa saya na luah perasaan saya nie awak . . banyak benda saya pk kan . banyak benda saya risaukan . saya na awak balik cepat . saya rindukan awak sangat-2 . bukannya dekat tempat tu kan awak , jauh awak terbang tinggalkan saya kat sini . jarang pulak dapat contact dengan awak . nanti awak penat , awak na rehat , bila masa kita na contact . hari ni baru hari pertama . saya rasa lambat na tunggu 7hb . 

sekarang saya hanya mampu baca apa yang awak update je , lom dapat online sama-2 ngan awak . *menangis

No comments:

Post a Comment